Liity Owelan käyttäjäksi

Onko sinulla ideoita ja mielipiteitä tulevaisuuden tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen?

Owela on aktiivisten kuluttajien verkkoyhteisö, jossa kurkistetaan tulevaisuuteen. Owelan jäsenenä pääset mukaan kiinnostaviin keskusteluihin ja voit vaikuttaa siihen, millaisia tuotteita ja palveluja markkinoille tuodaan.

Kun liityt Owelan jäseneksi, saat kutsuja uusiin projekteihin, joihin etsitään kuluttajia mukaan ideoimaan ja arvioimaan uusia palveluja.

Owelan käyttäjien kokemuksia

”Kyllä on tosiaan mukava olla mukana täällä, kun keskustelu on niin aktiivista!”

”Minulle Owelaan osallistuminen on tuonut silmiini uusia juttuja, joita voisi joskus tutkia ja katsella.”

”Itse olen kokenut Owelan tutkimukset mukaansatempaavina! Tämänkaltaiset ryhmätutkimukset tuntuvat paljon hedelmällisimmiltä kuin kuivat kyselytutkimukset.”

Vaikuta projekteissa, revittele Ideatuubissa

Suurin osa Owelan ideoinneista tapahtuu projekteissa, joissa voit osallistua suunnitteilla olevien tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. Projekteissa pääset kertomaan toiveistasi ja kokemuksistasi eri aihepiireihin liittyen, antamaan palautetta ideoista ja testaamaan uusia tuotteita. Aktiivisuuspisteillä saat myös projektikohtaisia palkintoja ja pääset arvontoihin.

Ideatuubi on avoin kohtaamispaikka idearikkaille ihmisille. Siellä voit jakaa ideoita ja kehittää niitä eteenpäin muiden käyttäjien kanssa. Ideatuubiin jätetyt ideat ovat kaikkien vapaasti nähtävissä. VTT ei vastaa ideoiden kehittämisestä, vaan jokainen käyttäjä on vapaa kehittämään niitä eteenpäin ja hyödyntämään omiin tarkoituksiinsa.

Tule mukaan!

Oweluutensa on osoittanut jo yli 3000 ihmistä. Oletko sinä seuraava?

Rekisteröidy käyttäjäksi

Owelan käyttöehdot ja rekisteriseloste.

Haluaisitko kutsua Owelan käyttäjät kehittämään omaa tuotettasi? Lue palveluistamme yrityksille ja organisaatioille!