Tervetuloa testaamaan n-Auth-mobiilikirjautumismenetelmää, jonka avulla voit kirjautua verkkopalveluihin matkapuhelimesi avulla. Voit osallistua projektiin, jos sinulla on Android- tai iOS-älypuhelin (vaatimuksena vähintään Android 4.0.3+ tai iOS 10).

Tässä tutkimuksessa menetelmän avulla kirjaudutaan järjestelmään, jossa sinua pyydetään vastaamaan kirjautumista ja tunnistautumista koskeviin kysymyksiin. Pyydämme tutkimukseen osallistuvia kirjautumaan järjestelmään päivittäin kahden viikon aikana (13.-26.2.2017). Joka päivälle on oma kysymyksensä vastattavaksi. Kun kirjaudut järjestelmään vähintään kuutena eri päivänä ja vastaat kysymyksiin, osallistut arvontaan, jonka palkintona on kuusi kappaletta Finnkinon kahden leffalipun paketteja.

Kiitos osallistujille. Voittajille on nyt ilmoitettu henkilökohtaisesti!

Kun haluat aloittaa n-Authin käytön, toimi seuraavasti:

  1. Lataa n-Auth-applikaatio sovelluskaupasta (linkit sivupalkissa, löytyy sovelluskaupasta myös haulla “n-auth”)
  2. Siirry osoitteeseen https://www.n-auth.com/survey
  3. Luo uusi käyttäjätunnus (tai kirjaudu sisään käyttäen jo olemassa olevaa tunnusta). Älypuhelimesi tulee olla yhteydessä verkkoon, jotta kirjautuminen onnistuu.
  4. Jos käytät sivustoa tietokoneella, lue ruudulla näkyvä koodi n-Auth-mobiiliapplikaation avulla. Paina ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa skannauspainiketta (kuva ohessa) käynnistääksesi puhelimen kamera ja kohdista se ruudulla olevaan koodiin. Jos taas käytät sivustoa puhelimellasi, tarvitsee sinun vain klikata puhelimen ruudulla näkyvää koodia päästäksesi käyttämään sovellusta.
  5. Vastaa päivän kysymykseen.
  6. Kirjaudu ulos ja palaa seuraavana päivänä! Voit kirjautua ulos joko sivuston itsensä kautta tai mobiiliapplikaatiosta käsin.

Lisätietoja sovelluksen käytöstä ja tutkimuksesta voit kysyä Katri Grenmanilta (katri.grenman@vtt.fi).