Tervetuloa

Miten joukkoliikenteestä saadaan houkuttelevampaa? Tule kehittämään uusia palveluita sähköbusseihin ja joukkoliikenteeseen! Kerro mielipiteesi matkustamisen sujuvoittamiseksi!

Keskusteluun ovat tervetulleita kaikenikäiset joukkoliikenteen käyttäjät. Voit myös osallistua, vaikka et käyttäisikään joukkoliikennettä. Olemme kiinnostuneet siitä, millaiset asiat saisivat joukkoliikenteestä käyttäjille houkuttelevampaa ja sujuvampaa. Keskustelu on avoinna syyskuun 2017 loppuun saakka. Aktiivisten osallistujien kesken arvotaan Finnkinon elokuvalippupaketteja. Tulokset raportoidaan Helsingin kaupungin ja Tampereen kaupungin liikennelaitoksille.

Jos sinulla ei vielä ole Owela-tunnusta, voit luoda sellaisen täällä: http://owela.fi/livinglabbus/rekisteroidy/. Rekisteröidyttyäsi saat vielä aktivointiviestin, jossa olevaa linkkiä klikkaamalla viimeistelet rekisteröitymisen.

Jos sinulla on jo Owela-tunnus, liity mukaan keskusteluun klikkaamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Liity projektiin! (Join the project!) -linkkiä.

Tutkimus on osa Living Lab Bus -projektia. Projektin toteuttaa VTT yhteistyössä Tampereen yliopiston, Aalto yliopiston ja TTY:n kanssa. Projektiin osallistuvat yritykset ovat Ajeco, EEE Innovations, Foreca, iQ Payments ja Linkker.

Lisätietoa antavat juho.kostiainen@vtt.fi ja virpi.oksman@vtt.fi
Owela-verkkosivuston käyttöön liittyviä kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen owela@vtt.fi.