Owela Admin

Tule keskustelemaan joukkoliikenteen kehittämisestä!

Joukkoliikenteen käyttö arjessa herättää monenlaisia tunteita ja ajatuksia. Joukkoliikenne on ympäristöystävällistä ja sujuva liikenne on myös alueellisen talouskasvun ja kilpailun tekijöitä. Sähköiset ajoneuvot lisääntyvät myös joukkoliikenteessä. Sähköbussit ovat askel vielä pidemmälle kohti päästötöntä liikennettä, sillä niiden käyttämä energia voidaan tuottaa vaikka tuulivoimalla. Pieni energiankulutus laskee bussien käyttökustannuksia. Matkustusmukavuutta lisää se, että sähköbussit ovat hiljaisia ääneltään ja matkan aikana voi ladata puhelinta ja käyttää ilmaista, langatonta nettiyhteyttä.

Uudet innovaatiot ja älykkäät digitaaliset palvelut voivat helpottaa matkan suunnittelua etukäteen. Esimerkiksi paikka- ja aikatietoiset palvelut bussipysäkeillä ja käyttäjäkohtaisesti personoidut ratkaisut voivat lisätä matkan sujuvuutta ja joukkoliikenteen houkuttelevuutta.

Osoitteessa http://owela.fi/livinglabbus/ vaihdetaan ajatuksia joukkoliikenteen kehittämisestä ja ideoidaan uusia palvelukonsepteja sähköbusseihin ja sujuvampiin matkaketjuihin. Keskustelu on avoinna syyskuun 2017 loppuun saakka.

Aktiivisimpien osallistujien kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja.

 

Be first to comment!